Yhteistyökumppanit

Helsingin Energia – Monipuolisia energiapalveluja

Helsingin Energia on valtakunnallisesti toimiva, monipuolinen energia-alan palveluyritys. Myymme sähköenergiaa noin 400 000 asiakkaalle Suomessa ja katamme kaukolämmöllä yli 90% Helsingin lämmitystarpeesta. Tuotamme ja myymme myös ekotehokasta kaukojäähdytystä, jonka käyttö laajenee Helsingissä. Vastaamme pääkaupungin ulkovalaistuksesta. Tytäryhtiöitämme ovat myyn muassa sähkön siirrosta Helsingin alueella vastaava Helen Sähköverkko Oy, energianmittauspalveluja tuottava Mitox Oy ja vesivoimayhtiö Oy Mankala Ab.

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaasti maailman huippua edustavalla yli 90% hyötysuhteella. Kaukolämmön tuotannossa hyödynnämme jäteveden hukkalämpöä ja kaukojäähdytyksessä merivettä. Kestävän kehityksen mukaiseen toimintaamme kuuluu maksuton energiakäytön neuvonta.

Lisätietoja Helsingin Energian toiminnasta, tuotteista ja palveluista löydät täältä: www.helen.fi

 

RGB

Vuonna 1996 toimintansa aloittanut RGB on erikoistunut data- ja videoalan esitystoteutuksiin; projisointeihin, näyttötekniikkaan, kameratuotantoon sekä esitysmateriaalin tuottamiseen.

Toiminta on kohdistunut pääasiassa yritys- ja urheilutapahtumiin sekä festivaaleihin. RGB on myös vahvasti mukana teatteri- ja TV-maailman projekteissa.

 

Groove FM

 

Tapahtumassa mukana myös:

HKL

- tuottaa ympäristöystävällistä metro- ja raitiovaunuliikennettä
- rakentaa ja huoltaa ratoja, asemia ja pysäkkejä
- huoltaa ja uudistaa metrojunia ja raitiovaunuja
- työllistää 1000 ihmistä kaupunkiliikenteen aitiopaikalla

HKL pitää Helsingin liikkeellä ja muodostaa näkyvän osan pääkaupungin identiteetistä. Puolet kaupungissa tehdyistä noin 240 miljoonasta joukkoliikennematkasta tehdään HKL:n kyydissä eli raitiovaunulla, metrojunalla tai Suomenlinnan lautalla.

HKL liikennöi metroa ja raitiovaunuja sekä omistaa ja pitää kunnossa Helsingin kaupungin alueen joukkoliikenteen infrastruktuurin eli asemat, radat ja pysäkit. Vesiliikennettä Suomenlinnaan hoitaa HKL:n tytäryhtiö Suomenlinnan liikenne Oy.

 

VR Group - yhteisellä matkalla

VR Group on asiakaskeskeinen ja ympäristöystävällinen yritys. Palvelemme tavaraliikenteen asiakkaita sekä joukkoliikenteen matkustajia rautateillä ja maantieliikenteessä.

Tarjoamme turvallisia, korkealaatuisia ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia kuljetus- ja logistiikkapalveluja. Lisäksi olemme erikoistuneet radanpidon suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitopalveluihin.

 

Ranskan instituutti Suomessa / Institut français de Finlande 

Ranskan ulkoministeriön alaiseen verkostoon kuuluvan Ranskan instituutin tehtäviin kuuluu Ranskan ja Suomen välisen yhteistyön kehittäminen ja edistäminen mahdollisimman monella alalla, läheisessä yhteistyössä Ranskan Suomen-suurlähetystön kanssa.

Instituutti toimii kahden kulttuurin kohtauspaikkana. Se pyrkii edistämään ranskalaisen kulttuurin tunnettuutta Suomessa ja vahvistamaan maiden välistä kulttuuriyhteistyötä, sekä tukee alan toimijoita ranskalaisen kulttuurin maahantuonnissa. Yhteistyökumppaneihin lukeutuu julkisia kulttuurilaitoksia, yksityisiä tapahtumatuottajia ja festivaaleja. Tärkeä rooli instituutilla on myös tiedotuskanavana ranskalaisista ja ranskankielisistä tapahtumista Suomessa.

Ranskan instituutti tarjoaa myös laadukkaat ja monipuoliset ranskan kielen kurssit sekä mediakirjasto-tietokeskuksen laajan kokoelman ja palvelut. Toimintaan kuuluu läheinen yhteistyö paikallisten viranomaisten ja yliopistojen kanssa ranskan kielen edistämisessä sekä opiskelu Ranskassa -asioissa. Tiedeyhteistyön pääpaino on aloilla, joilla Ranska on osoittautunut vahvaksi eli esimerkiksi tietotekniikassa ja ympäristötieteissä.

 

Goethe Institut Finnland

Goethe-Institut on Saksan liittotasavallan kulttuuri-instituutti, jolla on maailmanlaajuinen organisaatio. Se haluaa herättää kiinnostusta saksan kieleen ja tukea sen opiskelua. Se tekee kansainvälistä kulttuuriyhteistyötä ja antaa monipuolista tietoa saksalaisesta kulttuurista, yhteiskunnasta ja politiikasta.

Eri maiden Goethe-Instituutit, Goethe-keskukset, saksalaiset kulttuuriyhdistykset, lukusalit ja kielikeskukset toteuttavat tärkeältä osaltaan Saksan kulttuuri– ja koulutuspolitiikkaa. Ne toimivat yhteistyössä julkisten ja yksityisten kulttuurilaitosten, Saksan osavaltioiden ja kuntien sekä talouselämän kanssa.

Goethe-Institut Finnland välittää ajankohtaista kuvaa Saksasta järjestämällä kulttuuritilaisuuksia. Goethe-Instituutissa voi opiskella saksaa ja suorittaa kielikokeita. Saksanopettajat saavat meiltä jatkokoulutusta ja materiaalia saksanopetukseen. Kirjastossa on Internet-työskentelypisteitä, hakuteoksia, saksan- ja suomenkielisiä aikakaus- ja sanomalehtiä, nykykirjallisuutta ja kattava valikoima DVD-elokuvia.

Helsingin Goethe-Institut perustettiin vuonna 1963, ensi vuonna instituutti täyttää 50 vuotta.

 

British Council

 

Kiasma

Kiasma-teatteri toimii Nykytaiteenmuseo Kiasman yhteydessä. Kiasma-teatteri laajentaa museon toimintaa esittävien taiteiden suuntaan. Ohjelmistossa on teatteria, tanssia, performanssia, musiikkia, multimediaa, elokuva- ja videotaidetta.

 

Stadion säätiö

Olympiastadion on yksi Suomen ja Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Vuonna 1938, 75-vuotta sitten, käyttöön vihitty stadion tarjoaa suuria elämyksiä, laadukkaita kokouspalveluita ja monipuoliset liikuntatilat. Uudistuva stadion on suurtapahtumien areena sekä liikunnan, urheilun, kulttuurin, viihteen ja turismin kohtauspaikkana. Tervetuloa tutustumaan Suomen legendaarisimpaan tapahtumapaikkaan! www.stadion.fi